top of page
Remanso de Paz
de Jorge Prieto - Cía. Delinfame

Divendres 12 d'abril 20h. Fabra i Coats - Fàbrica de creació

Procedència: Cantabria
Durada aproximada:
  80 minuts
Idioma: castellà
Tipus d'espectacle: Comèdia físic-textual, teatre de text

 
Interpretació

Iñaki de Eguía

Daniel de la Hoz

Jorge Prieto


Quadre artístic tècnic

Direcció: Oliver Marcos y Jorge Prieto 

Elenc: Iñaki de Eguía, Daniel de la Hoz y Jorge Prieto 

Ajudant de direcció: Paúl Moré

Iluminació: Flavia Mayans 

Escenografia: Cía. Delinfame 

Vestuari: Marina Alonso i Cía. Delinfame Llums i so: Oliver Marcos

AQUESTA IMG_7289.jpeg

Sinopsi

Saturno, un jove enfastidit de la ciutat, s'ha establert al poble del seu avi, d'on els seus pares van marxar quan era un nen. L'aparició d'un misteriós palet amb un missatge escrit pertorbarà tant a ell com als habitants del lloc. Comencen a ocórrer estranys successos i Saturno és acusat d'estar darrere de tot l'assumpte. Ell ho nega, però la insistència és tal, que fins i tot ell dubta del seu seny.

Remanso de Paz és una comèdia basada en fets reals que planteja un món actual sense arrel, que ha perdut l'ancoratge amb la terra. L'àmbit rural estableix un escenari idíl·lic de reconnexió amb el natural, però que no deixa d'estar contaminat per la influència de les ciutats pròximes, l'economia i la globalització tecnològica. Allí tractem una oposició entre dues bogeries: una produïda per la necessitat de connectar amb el tradicional i espiritual, i l'altra per la banalització d'aquest acte.

La companyia

Delinfame crea espectacles a través de dramatúrgies originals de Jorge Prieto, la recerca escènica d'Oliver Marcos i la creativitat actoral de tot l'elenc. El seu imaginari és còmic i extravagant quant al text i la posada en escena, i s'equilibra amb un treball actoral minuciós. Especialment en Remanso de Paz, on habiten nou personatges encarnats per tres actors. Van començar la seva marxa amb la seva obra Los Piragüistas, guanyadora del premi a Millor Elenc i Esment d'Honor a Millor Dramatúrgia en el Festival MUTIS 2023. Actualment continuen rodant amb totes dues obres per la península.

bottom of page