top of page
Petit Vermell
de Guillem Batlle i Melissa Salimbeni - Cia. Petit Vermell

Dissabte 06 d'abril,18 h. La Sala Off

Procedència: Barcelona
Durada aproximada:  15 minuts
Idioma: Sense text
Tipus d'espectacle: Teatre de titelles, dansa, comèdia, clown.

Interpret

Guillem Batlle

Melissa SalimbeniQuadre artístic tècnic

Idea i creació: Guillem Batlle i Melissa Salimbeni
Música: Tommaso Bettoni
Ull extern: Anna Alavedra (Cia. Anna Confetti)

Sinopsi

A partir de la dansa contemporània i altres disciplines com el teatre físic, el clown, el teatre de titelles, el cant i la màgia, Petit Vermell crea un espectacle (un duo) de to humorístic per a tots els públics, que fa apologia de la senzillesa, la tendresa i el joc a l'estil del cinema mut.

Petit Vermell, intenta integrar la sensibilitat del món màgic de Keaton o Chaplin dins de la nostra societat moderna, que ha establert relacions cada cop més distants i poc atentes entre els individus (sobretot post-Covid) i intenta que ambdós mons es parlin entre ells. 

Amb Petit Vermell, volem revalorar la bellesa de compartir, de tenir temps per a petites accions i per al joc dins de les arts escèniques i la vida quotidiana.

La companyia

"Petit Vermell" es una companyia de dansa contemporània i teatre físic que s'interesa en el clown, els títelles, els efectes visuals i els trucs de màgia. Es tracta d'una nova jove companyia formada per Guillem Batlle i Melissa Salimbeni. La seva primera peça és Petit Vermell, amb suport a la creació del CC Barceloneta i part del programa “Procreació 2024” del CC Sant Martí.

bottom of page