top of page
Nadie se acuerda ya de ti
d'Eugenio Asensio

Dijous 18 d'abril 18h. Sala Ramón Muntaner - Seu SGAE Barcelona

Procedència: Barcelona
Duració aproximada: 90 minuts
Idioma: Català i castellà

Tipus d'activitat: Presentació de llibre amb lectura dramatizada i firma d'exemplars.

Participants

Eloisa Faltoni, Alberto Rizzo i Esther Tassis.

 

Colaboradors

 Fundació SGAE de Barcelona.

Ningú ja no es recorda de ti_edited.jpg

Vine a la planta noble de la seu de la SGAE de Barcelona, a la Sala Ramon Muntaner el proper dijous 18 d'abril a les 18h farem una presentació del llibre amb lectura dramatitzada i signatura d'exemplars.

Amb la participació de l'autor, Eugenio Asensio; els editors d'Ediciones Mutis Eloisa Faltoni i Alberto Rizzo.

Sinopsi

Una professora, Berta, ha estat relegada de les classes. Confinada al departament de llengua i Literatura, rep la seva substituta (Raquel), que intercedirà perquè Berta pugui reprendre les seves classes. Un cop ha recuperat la plaça com a professora, gràcies a la intervenció de Raquel, la història fa un pas més, que ens conduirà cap al desenllaç. Al llarg de l'obra ens preguntem sobre allò just o injust de la decisió que s'ha pres amb la Berta. A l'espectador-lector se li aporten raons per a totes dues possibilitats; tanmateix, el conflicte es resoldrà en la darrera paraula de la darrera escena. Aleshores en sabrem més. El text flueix amb dinamisme i esquitxat d'un humor particular. Tot plegat: una obra i uns personatges que desmitifiquen altres tractaments sobre el tema de l'ensenyament.

Sobre l'autor

Eugenio Asensio és doctor en Filologia Hispànica. Entre altres publicacions, destaquen El sueño de los leones (Nínfula), així com les novel·les Tiza (Platja d'Ákaba) i Las zonas frías del Sol (Amarante).

Va guanyar Premi Internacional Casa de Teatre, amb La danza de la lluvia, i el FATEX, amb Locus amoenus

Va participar en el volum commemoratiu: Genova per noi, amb autors com Antonio Tabucchi, o el premi nobel de literatura, Czeslaw Milosz, publicat per l'Acadèmia Ligure di Scienze i Lettere, Gènova. 

Col·labora habitualment amb l'AAT (Autores i Autors de Teatre). 

També pertany al col·lectiu d'escriptors Club Marina.

bottom of page